Mergi direct la conținut »
Felix Rache, fostul purtător de cuvânt al lui Tudose, se va ocupa de comunicare în partidul lui Ponta
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Felix Rache, fostul purtător de cuvânt al lui Tudose, se va ocupa de comunicare în partidul lui Ponta

Felix Rache, fostul purtător de cuvânt al lui Tudose, se va ocupa de comunicare în partidul lui Ponta

Felix Rache, fostul purtător de cuvânt al lui Tudose, merge în partidul lui Ponta. Acesta a declarat pentru Libertatea că se va ocupa de comunicarea în cadrul noului partid, Pro România. ”Mă ocup de lucruri serioase, pentru că momentan, piața de umor e ocupată de doamna Dăncilă”, a declarat Rache.

De Valentina Postelnicu,

”Mă ocup de lucruri serioase, pentru că, momentan, piața de umor e ocupată de doamna Dăncilă. Eu sunt specialist în comunicare, în erori de comunicare excelează Liviu Dragnea. La PSD, există un singur strateg”, a spus Felix Rache, despre decizia de a merge la partidul lui Victor Ponta.

Felix Rache a fost realizator de emisiune la Antena 3 și a fost numit, în vara lui 2017, consilier pe probleme de comunicare al premierului Mihai Tudose.

Jurnalistul Felix Rache a lucrat la Jurnalul Național (redactor-șef adjunt), Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu, Realitatea TV și Antena 3.

Și fostul ministru al Finanţelor, Ioana Petrescu merge la Pro România. Ioana Petrescu a anunţat că s-a înscris în partidul fondat de Victor Ponta, fostul premier care a numit-o ministru, în 2014.

“În echipa aceasta, lucrăm cu oameni profesionişti şi se pot lua măsuri foarte bune. În prezent, lucrăm la un program, trebuie şi vom veni cu soluţii. Acum, lucrurile nu merg în direcţia corectă. Nu poţi să faci ceva doar de pe margine. Important este să existe o poziţie puternică care să vina cu soluţii”, a declarat Ioana Petrescu, pentru Libertatea.

Este al patrulea fost ministru care se alătură echipei lui Victor Ponta.

Citește și: ANALIZĂ | Ce consecințe economice ar putea suporta România în cazul mutării ambasadei la Ierusalim

Close
Închide
  Close