Mergi direct la conținut »
Victor Ponta strânge miniştri. Augustin Jianu: "PSD, un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Victor Ponta strânge miniştri. Augustin Jianu: „PSD, un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite”

Victor Ponta strânge miniştri. Dincolo de parlamentarii care au demisionat din PSD şi au anunţat că se alătură echipei lui Victor Ponta, în partidul ProRomânia s-au înscris şi foşti miniştri din ultimele guverne PSD. După Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, acum şi Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul condus de Sorin Grindeanu se alătură lui Victor Ponta. "Trăim o realitate tristă şi penibilă. PSD a ajuns un partid de diletanţi", a declarat el.

De Sorina Ionaşc,

„Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum – în PSD, dar şi în alte partide – loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi ‘loiali’ primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă”, a scris Augustin Jianu, pe pagina sa de Facebook.

El a fost ministru al Comunicaţiilor în mandatul lui Sorin Grindeanu şi a fost printre primii care au demisionat şi l-au susţinut pe fostul premier. Augustin Jianu acuză PSD de incompetenţă, spunând că tandemul Dragnea-Dăncilă este „o catastrofă”.

„Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupţie sau de comunism, dar niciodată de incompetenţă. Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite, iar tandemul Dragnea – Dăncilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României. În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl ştim cu toţii: ceva trebuie făcut. Schimbarea nu va veni singură. Astăzi mă alătur lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania”, a mai scris Jianu.


Citeşte şi: CAMERA ASCUNSĂ / Maternitatea Ploieşti, fără vaccin antihepatita B. Mărturia unui medic: ,,S-a mai întâmplat. Avem nişte doze de rezervă”


Close
Închide
  Close