Dosarul crimei din cartierul arădean Micălca a fost clasat de către procurori, după rezultatul expertizei medico-legale din care a rezultat că autoarea infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei nu avea discernământ. Femeia de 44 de ani suferea de depresie, au apreciat legiștii, care au recomandat menținerea ei într-un centru pentru tratarea afecțiunilor psihiatrice.

Pe 20 aprilie, mama i-a tăiat gâtul, cu un cuțit de bucătărie, fiului ei de nouă ani, apoi a încercat să se sinucidă.

Ancheta procurorilor de pe lângă Tribunalul Arad s-a încheiat “prin ordonanţa din data de 20 mai 2020 a procurorului şef secţie urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad s-a dispus clasarea cauzei privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, prev. de art.(…)” potrivit aradon.ro.

Procurorii au reținut în actul de clasare cum a comis femeia oribila crimă din aprilie.

„În fapt, s-a reţinut că în data de 20 aprilie 2020, pe fondul unei stări de depresie, folosind un cuţit de bucătărie, suspecta a secţionat artera carotidă a fiului minor în vârstă de 9 ani, leziune care i-a provocat decesul. Conform raportului de expertiză medico legală psihiatrică a rezultat că la momentul comiterii faptei suspecta nu a avut capacitatea psihică de apreciere critică a conţinutului şi consecinţelor social negative ale faptei pentru care este cercetată şi faţă de care discernământul a fost abolit. Pe cale de consecinţă suspecta nu poate fi trasă la răspundere penală fiind iresponsabilă; astfel încât s-a solicitat judecătorului de camera preliminară din cadrul Tribunalului Arad confirmarea internării medicale a suspectei – ca măsură de siguranţă” au scris anchetatorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sursa foto: Aradon

Citeşte şi:

Cum s-au încheiat celelalte epidemii provocate de un coronavirus? Pentru MERS și SARS nu există nici astăzi vaccin sau tratament

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. “Sunt tot mai multe indicii că la Suceava a fost o operațiune psihologică de inducere a panicii”

Suspendarea zborurilor până pe 16 iunie provoacă revoltă în rândul pasagerilor: “Este strigător la cer. De trei luni suntem blocați în SUA”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume” » Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
PARTENERI - GSP.RO
La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume” » Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Bomba bombelor pentru clanul Duduianu! Șeful interlopilor NU a murit, de fapt
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Bomba bombelor pentru clanul Duduianu! Șeful interlopilor NU a murit, de fapt
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
HOROSCOP
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
RECOMANDĂRI