De Mihai Niculescu,

O femeie a rugat un angajat McDonald’s din Lodi, California, să sune la numărul de urgenţă 911 dându-i și numărul de înmatriculare al maşinii celui care ar fi răpit-o, potrivit oficialilor din biroul şerifului San Joaquin. Ulterior, polițiștii au stabilit în anchetă că aceasta călătorea cu un bărbat care ar fi ameninţat-o cu o armă de foc în cursul aceleiaşi zile şi i-ar fi cerut să-l ducă să-şi vadă familia, arată CNN și Mediafax.

După ce a folosit toaleta restaurantului, femeia a încercat să se apropie de tejghea pentru a comanda, însă bărbatul cu care călătorea a oprit-o şi i-a cerut meargă la drive-in. Victima i-a alarmat totuși pe cei de la ghișeu, şoptind „ajută-mă” prin fereastra vehiculului, potrivit declaraţiilor poliţiei. Echipajele oamenilor legii au ajuns la timp pentru a salva victima iar răpitorul a fost reținut.

Poliţia a găsit asupra celui din urmă o armă de foc furată. Bărbatul a fost acuzat de patru infracțiuni și arestat iar cauţiunea lui a fost stabilită la suma de 360.000 de dolari.

„Suntem mândri de echipa noastră, care a dovedit că restaurantele noastre sunt O LOCAŢIE SIGURĂ! Mulţumim echipei noastre pentru gestionarea corespunzătoare a situaţiei şi autorităţilor sin San Joaquin, care ne protejează în permanenţă comunitatea! Vă rugăm să fiţi întotdeauna precauţi şi conştienţi!” a transmis Golden State McDonald’s pe contul de Facebook al companiei.

Citeşte şi:

“Tiptil, de Crăciun!” Oamenii lui Negoiță au adus, fix în zilele de sărbătoare, gunoaie la stația de sortare a deșeurilor ridicată fără acord de mediu

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

La Dărmănești, Bacău, jocul ursului datează de secole. Tradiția nu exclude boxele, inspirația de pe YouTube și mersul cu metroul în Capitală: “Urșii mei nu trebuie tunși, numai cheptănați și unși!”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre