Mergi direct la conținut »
Calvarul îndurat de o fetiță din România, violată timp de cinci ani în Italia. Maltratată de doi bărbați, cu acordul soției unuia dintre ei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Calvarul îndurat de o fetiță din România, violată timp de cinci ani în Italia. Maltratată de doi bărbați, cu acordul soției unuia dintre ei

Coșmarul a luat sfârșit pentru o fetiță din România, violată timp de cinci ani în Italia. Cei doi bărbați, care sunt tot din România, au fost condamnați la închisoare pentru violarea copilei de 13 ani. Soția unuia dintre invidizi știa de batjocura la care era supusă adolescenta pe care a forțat-o să-i îngrijească copiii. Femeia a fost și ea condamnată la închisoare pentru rele tratamente.

Mama fetiței lucrează în Franța și a decis să-și încredințeze fiica în grija unei familii de români stabilită în Padova, Italia. Soții Imbrea au fost de acord să aibă grijă de copila de 13 ani care a trăit un coșmar la numai trei luni după ce s-a mutat în noua casă, informează Il Mattino di Padova.

Potrivit anchetatorilor, Eugen Petrică Imbrea, un bărbat de 44 de ani, care lucrează ca muncitor într-o fabrică de bere, a maltratat-o pe adolescentă, pe care a violat-o. Fata era abuzată chiar și de trei ori pe săptămână, iar coșmarul a durat cinci ani, conform sursei citate.

Eugen Petrică Imbrea și cumnatul său, Marcel Imbrea, sunt acuzați de viol | sursă foto: mattinopadova.gelocal.it

Violurile s-au consumat și în casa unui amic al agresorului „care nu face nimic pentru a împiedica evenimentul, ajungând să cedeze unul dintre propriile dormitoare pentru a fi folosit în acel scop”, se arată în documentele anchetatorilor italieni.

Copila de 13 ani a fost batjocorită de trei ori și de cumnatul lui Eugen Petrică Imbrea. Sora bărbatului ar fi știut despre abuzuri, însă a izolat-o pe adolescentă de lume. Nu a fost lăsată să meargă la școală, iar femeia a obligat-o să aibă grijă de copiii ei.

Calvarul fetei a început în vara lui 2013. Timp de cinci ani, a îndurat supliciul până când a decis să povestească trumele trăite unui psiholog, consultant la Procuratura din Padova. Ea are acum 22 de ani și și-a refăcut viața departe de Italia.

TOLO: Cohortarea ta, stat cinic și nemernic! De ce vorbești așa despre părinții și bunicii noștri?
Recomandări

TOLO: Cohortarea ta, stat cinic și nemernic! De ce vorbești așa despre părinții și bunicii noștri?

 

Abia acum cei care i-au distrus copilăria au fost deferiți justiției. Eugen Petrică Imbrea a fost condamnat la opt ani de închisoare, fiindu-i interzis să se apropie de locurile frecventate de minori.

În același dosar, cumnatul său, Marcel Imbrea, a fost condamnat la șase ani de închisoare. Bărbatul de 42 de ani a fost arestat în 2010 pentru furtul unor fazani valoroși de la o vilă și se află în prezent în Spania.

Ambii bărbați sunt acuzați de viol în formă continuată, cu consecințe agravante asupra minorei de 13 ani.

Totodată, Ionela Elena Imbrea, o femeie de 38 de ani, care este soția lui Petrică și sora lui Marcel, a fost condamnată la închisoare, cu suspendare, pentru rele tratamente.


Citește și VIDEO/Militarii şi poliţiştii învaţă pe de rost răspunsurile pentru a trece testele psihologice. Cum păcălesc angajaţii MAI şi MApN evaluările


 

Close
Închide
  Close