De Adrian Ilie,

Vom merge săptămâna viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un „vot de încredere pentru guvern”. Este un vot de calibrare și validare pentru o nouă variantă a cabinetului. Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că țara trebuie totuși să fie guvernată!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Pe de altă parte, Fifor este încrezător că Guvernul va obține în Parlament voturile necesare. ”Dovada e chiar incapacitatea cronică a partidelor din opoziție de a strânge o majoritate și de a propune o alternativă coerenta la actuala guvernare. Iar dacă majoritatea nu este la ei, înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guvernării PSD nu este decât ipocrizie și politicianism de duzină!”, a afirmat Fifor.

Acesta a mai spus că PSD este pregătit să exercite guvernarea, ”oricâte piedici ne vor pune Iohannis și cei din opoziția asta cheală!”

Comitetul Executiv Național al PSD a decis, luni seara, ca Guvernul să meargă în Parlament să ceară un vot pentru noua configurație a cabinetului.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a susținut că nu s-a decis dacă va fi un vot pentru remaniere sau unul pentru restructurarea Guvernului, deși lideri ai PSD, precum Gabriela Firea sau Marcel Ciolacu au vorbit, după încheierea ședinței doar despre restructurare

Citeşte şi:

Ponta: Pro România nu va vota un guvern Dăncilă 2 și nu va face parte dintr-un guvern al dreptei

De ce s-a răzgândit Viorica Dăncilă în privinţa restructurării Guvernului. Premierul vrea să îşi treacă noul Executiv cu majoritate simplă, în Parlament

Viorica Dăncilă, anunţ despre restructurarea Guvernului, după şedinţa PSD: „Pro România nu intră la guvernare”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare