Mergi direct la conținut »
Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de două luni de polițiști, a fost prins după o urmărire cu focuri de armă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de două luni de polițiști, a fost prins după o urmărire cu focuri de armă

Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de două luni de polițiști, a fost prins după o urmărire cu focuri de armă

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins. Căutat din octombrie de poliţişti, după ce ar fi înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara, el a fost prins duminică seara după o urmărire cu focuri de armă, arată Hotnews. Bărbatul a fost dus la Timișoara la audieri.

De Cristian Anton,

Un echipaj de Poliție din București a observat, duminică seara, în jurul orei 19.00, o mașină cu numere de înmatriculare străine și a încercat să o oprească. Șoferul a refuzat însă și și-a continuat drumul.

S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical.

Poliția Capitalei:

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție. Polițiștii spun că bărbatul de 32 de ani nu are permis de conducere.

Acum, acesta se află la sediul Secției 5 Poliție Timișoara pentru audieri și urmează să fie reținut pentru lovire sau alte violențe.

Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint.

L-a înjunghiat și a dispărut

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Aceleași surse locale spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice.

Tânărul ar fi luat-o în brațe pe iubita lui Sile Cămătaru și ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o.

Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut.

Close
Închide
  Close