MENIU CAUTĂ

Florin Morariu, brutarul din Londra care s-a luptat cu teroriștii, s-a angajat la Primărie. ”Nu pot să îmi permit câte îmi permiteam în străinătate”

Distribuie

Florin Morariu, brutarul din Londra care i-a atacat pe teroriști cu naveta de pâine și cu făcălețul s-a întors în România și s-a angajat în administrația locală. Florin Morariu s-a declarat dezamăgit de autoritățile engleze care au promis că-l vor ajuta și nu au făcut-o și a rămas cu sindrom post traumatic după confruntarea cu fundamentaliștii. Nici acum, în România, nu se simte în siguranță și se teme de o eventuală răzbunare a teroriștilor.

Florin Morariu, brutarul din Londra devenit erou după ce i-a lovit pe atacatori cu naveta de pâne, acum un an, este din Iași și s-a întors de curând în orașul natal. Primăria i-a oferit un post în administrația locală iar ieșeanul e mulțumit, deși nu câștigă nici pe departe față de Londra.

„Singurul lucru bun a fost ca am primit din partea primăriei, a primarului, un loc de munca, în rest am primit doar promisiuni din partea tuturor. Jobul de acolo (Anglia n.r) l-am pierdut fiindcă nu mai puteam sa ma concentrez și era și foarte periculos să mai lucrez acolo. Patronii mi-au spus să vin să lucrez înapoi, dar le-am explicat ca nu este bine pentru mine să fiu acolo că aș fi o țintă foarte ușoară”, a declarat fostul brutar pentru bzi.ro.

”Mai mult s-a schimbat în rău”

„În acest an, de când s-a întâmplat atacul terorist, au fost și momente frumoase, dar și momente tragice. Exceptând tratamentul pe care l-am urmat în urma atentatului, au fost și clipe foarte grele. Toată lumea a promis că face, drege, haide, vino în țară. Am venit, dar foarte multe nu s-au făcut. În loc să se schimbe în bine, mai mult s-a schimbat în rău, decât în bine viața mea. Acolo munceai, aveai o viață decentă, știi cum e în România… Eu acolo stăteam, eram foarte bine, munceam, aveam un salariu bun și puteam să îmi permit multe, dar aici, în țară, nu pot să îmi permit câte îmi permiteam în străinătate” , a mai spus Florin.


EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare


 

Comentarii