MENIU CAUTĂ
22 Feb. 2018 11:54

FOTO | Ce imagini a descoperit o tânără pe telefonul ei după ce s-a trezit dintr-o beție

Distribuie

O femeie care a avut o noapte de pomină, îmbătându-se atât de tare că nu și-a mai adus aminte ce a făcut, a găsit a doua zi pe telefonul ei o serie de fotografii bizare.

Moya Lothian-McLean, care lucrează în domeniul media și locuiește în Londra, a decis, week-endul trecut, să petreacă o noapte de beție, potrivit mirror.co.uk.

Când s-a trezit din mahmureală, a descoperit pe telefonul personal mai multe poze de care nu își aduce aminte. Tânăra fusese la un fast-food local și fotografiase oamenii care o serviseră.

Tânăra de 22 de ani a declarat că nu i se întâmplă de obicei să nu-și aducă aminte în detaliu ce face, dar acum a avut parte de pierderi de memorie după noaptea de pomină.

Moya își aduce aminte că a vizitat Ali Baba’s kebab din Dalston, Londra, pentru că este localul ei preferat. A rămas însă șocată să vadă ce fotografii a făcut acolo.

Imaginile sunt de-a dreptul artistice, capturând dinamismul dimineții din shaormerie. Tânăra a publicat fotografiile pe Twitter și a primit un feedback incredibil din partea internauților.

 

 

 


Un val de ger polar și ninsori va ajunge în România. Se anunță temperaturi de -18 grade

JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 7: Puștiul din turelă- VIDEO

O fetiță a fost dezbrăcată într-un supermarket Profi din Ploiești

Cum se distrează Cristi Mitrea și băiețelul lui. David i-a cucerit pe toți

 


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii