MENIU CAUTĂ

FOTO | Cum arată un hotel de lux pentru căței. Cât de bine o duc patrupedele care ajung aici

Distribuie

Expresia "viață de câine" capătă un nou sens pentru cățeii care ajung la D Pet Hotel din orașul New York. Acolo, patrupedele au parte de un adevărat răsfăț. Totul în camere de lux, după cum arată și fotografiile.

Prețul pentru o noapte poate fi comparat cu cel plătit de oameni pentru o noapte la hotel. Mai precis, se ridică la 84 de dolari pe zi.

Cu toate acestea, hotelul D Pet Hotel din New York nu duce lipsă de clienți. „Avem câini care vin în timpul zile, ai căror stăpâni sunt avocați sau bancheri. Mai este folosit de vedete din lumea muzicii și de actori”, a spus co-proprietarea hotelului Kerry Brown.

Acolo, câinii au parte de o sală de forță, unde sunt puși să alerge pe bandă, de un salon spa, precum și de o cameră plină de jucării. Hotelul pentru căței din New York nu este singurul din lume, însă este unul dintre cele mai extravagante. Adăposturi pentru animale se găsesc în aproape toate orașele. Chiar și în București s-a luat decizia de a se construi în astfel de hotel.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Nu ține nicio dietă, dar arată perfect. Andreea Bălan se schimbă de 10 ori într-o oră și dansează cu un costum de 5 kilograme!


Citește mai multe despre căței, hotel și New York pe Libertatea.

Comentarii