Mergi direct la conținut »
FOTO | Trotuar blocat în centrul unui oraș din județul Vaslui cu grătare sfârâind și mese întinse în plină zi!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Trotuar blocat în centrul unui oraș din județul Vaslui cu grătare sfârâind și mese întinse în plină zi!

FOTO | Trotuar blocat în centrul unui oraș din județul Vaslui cu grătare sfârâind și mese întinse în plină zi!

O familie din orașul vasluian Murgeni a blocat, miercuri, un trotuar întreg din centrul localității cu grătare sfârâind și cu mese de pe care serveau invitații la petrecere. Poliția Locală l-a amendat pe organizatorul evenimentului cu suma de 200 de lei, însă fără ca distracția se le fie întreruptă.

De Theodor Istrate,

Totul s-a întâmplat în plină zi pe trotuarul ce mărginește drumul național DN 24A și care traversează orașul Murgeni.

Bucuroși că au reușit să cumpere o locuință, membrii unei familii au întins masă mare chiar în fața casei, fără a ține cont că blochează circualația pietonilor prin zonă, nevoiți să meargă pe șosea. Fumul de la grătare și muzica i-a „ademenit” și pe polițiștii locali care l-au amendat pe unul dintre organizatorii petrecerii cu suma de 200 de lei.

„Din cele relatate de persoana sancționată, se pare că este vorba de o cutumă. Atunci când cineva își cumpără o locuință, dă petrecere, să se laude în fața lumii”, ne-au declarat surse din cadrul Poliției.

În ciuda sancțiunii primite, petrecăreții nu și-au luat grătarele și mesele de pe trotuar, aceștia continuându-și distracția.


Citește și: 

PAH îl acuză pe șeful DIICOT Felix Bănilă că minte în privința capturilor de droguri! „Această formidabilă abureală”

Close
Închide
  Close