Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO&VIDEO/ Primele imagini de la locul accidentului aviatic din Frătăuții Vechi, Suceava

FOTO&VIDEO/ Primele imagini de la locul accidentului aviatic din Frătăuții Vechi, Suceava

Primele imagini de la locul accidentului aviatic din Frătăuții Vechi, Suceava. Fotografiile arată epavele celor două avioane prăbușite. 

UPDATE. Potrivit medicului Diana Cimpoesu, medic-sef al Unitatii de Primiri Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Judetean Sfantul Spiridon din Iași, pilotul supraviețuitor va fi adus la spitalul din Iași dacă medicii de pe elicopterul SMURD care intervin în aceste momente îl vor putea stabiliza. Nu se știe în acest moment dacă pacientul a fost găsit în stop cardiac sau comă profundă după traumele suferite. O altă variantă este ca pilotul din Timișoara să fie transportat cu elicopterul la București.

UPDATE. Mitingul aviatic a fost ANULAT. Dupa accidentul aviatic de la Frătăuții Vechi in care s-au ciocnit in zbor două avioane care trebuiau sa participe la miting  s-a luat decizia anulării Suceava Air Show 2018. Cele două mici aeronave Skybolt apartineau formatiei ASALT Timisoara.

Accidentul aviatic s-a produs în timpul antrenamentului pentru show-ului aviatic de la Suceava. Avioanele aparțin  firmei timișorene Skybolt of Romania și efectuau un exercițiu de antrenament pentru mitingul aviatic Suceava Air Show. Aeronavele s-au ciocnit în aer.

Accident aviatic la Frătăuți: un pilot mort, altul în stare foarte gravă după ce două avioane s-au ciocnit în aer

Sâmbătă, 4 August 2018 (12:36:56)de 
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incident aviatic extrem de grav în urmă cu puțin timp pe aerodromul din Frătăuți. Două avioane ale firmei timișorene Skybolt of Romania care efectuau un exercițiu de antrenament pentru mitingul aviatic Suceava Air Show s-au ciocnit în aer.

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB
Recomandări

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB

Incidentul a avut loc, cel mai probabil, din cauza unei manevre greșite a unuia dintre piloți și s-a petrecut la o atitudine de circa 200 de metri. Ambele avioane au căzut la sol și s-au transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Unul dintre piloți, Cornel Marinescu, de 60 de ani, din București, a fost găsit inconștient și nu s-a mai putut face nimic pentru el, medicii declarând decesul. Cel de-al doilea pilot este Sorin Mihail Bochiș, de 53 de ani, din Timișoara, era conștient în momentul în care au ajuns echipajele de descarcerare. A fost preluat de un echipaj SMURD și transportat în stare gravă la spital, relateaza monitorulsv.ro

Accidentul aviatic a avut loc între două avioane de mici dimensiuni, în timpul unui zbor de antrenament. Unul din piloți a murit, iar cel de-al doilea se află în stare foarte gravă.

FOTO & VIDEO: ISU SUCEAVA

Close
Închide
  Close