Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea a prezentat fotografii cu sârma găsită de medici în colonul său. "Vom închide acest subiect"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gabriela Firea a prezentat fotografii cu sârma găsită de medici în colonul său. "Vom închide acest subiect"

Gabriela Firea a prezentat fotografii cu sârma găsită de medici în colonul său. „Vom închide acest subiect”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat în această, la România TV, sârma găsită de medici în timpul operațiilor pe care le-a suferit în ultima perioadă.

De Dragoș Tănase,

Edilul a suferit, în ultimele luni, mai multe intervenții chirurgicale care au culminat cu descoperirea, în colon, a unei bucăți de sârmă de aproximativ 4 cm lungime.

”Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge și acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva, dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva”, a spus Gabriela Firea, la România TV, care a adăugat că urmează o nouă operație, la sfârșitul lui iunie.

Primarul general a precizat că nu este un om bolnav închipuit. „Vom închide acest subiect. Fără voia noastra a fost introdus în campanie”.

Nu știu cum am putut să ajung într-o astfel de situație ca în intestinul gros să existe o astfel de sârmă. Am spus că închidem definitiv subiectul în această seară, aducând proba, despre sârma de care s-a vorbit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva. Aceasta a fost situația. Nu doresc nimănui să treacă prin probleme medicale, care nu puteau fi explicate. Am încercat să trec peste acele stări de sănătate greu de suportat și a fost nevoie de o operație complexă și destul de dificilă pe care am realizat-o la Spitalul Cantacuzino din București și mulțumesc încă o dată echipei de medici chirurgi conduse de dr.Mihai Brezean și de întreaga echipă medicală. La sfârșitul lunii iunie voi avea intervenția chirurgicală finală de sudare a colonului, iar din acest moment sperăm să fie doar o amintire urâtă din trecut.”


Citește și:

Florentin Pandele, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea: „I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon”

Medicul Vasi Rădulescu o ironizează pe Gabriela Firea: „5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon”

Gabriela Firea a aprobat mitingurile electorale ale PSD, USR şi PNL. „Mi-aş dori să fie evenimente paşnice”


 

Close
Închide
  Close