Mergi direct la conținut »
Florentin Pandele, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea: „I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Florentin Pandele, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea: „I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon”

Florentin Pandele, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea: „I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon”

În luna martie, Gabriela Firea a fost operată pentru a doua oară, anunțul fiind făcut chiar de Primarul Capitalei. La mai bine de o lună de la intervenția chirurgicală, soțul acesteia, Florentin Pandele a dezvăluit ce probleme a avut soția lui.

El a susținut, într-un interviu difuzat luni seară la România TV, că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon „o sârmă de vreo 3 centimetri”, dar că primarul general nu a acceptat să se trateze în străinătate, gândindu-se și la „ce spune lumea”.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au vorbit despre „familia creștină” și despre ultimele luni în care primarul general a avut probleme de sănătate.

„Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună mă doare. M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu”, a afirmat Florentin Pandele în interviul pentru România TV,

„Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem. Culmea, chiar în ziua respectivă cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres la Madrid. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea”, a declarat Pandele. Gabriela Firea a susținut că nu a dorit să se trateze în străinătate. „Am insistat să rămân și sunt convinsă că am făcut bine”, a spus Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în cursul nopții de joi spre vineri, 22 martie, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” din București.

Citește și:

Interviu cu Clotilde Armand, vicepreședinte USR și consilier local la sectorul 1, despre politică și problemele din administrația locală: «La PSD e o caricatură de femeie, care distruge România»

Close
Închide
  Close