Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > EXCLUSIV/ Neversea 2018 under the sea! La Constanța a plouat 5 ore (GALERIE FOTO&VIDEO)

EXCLUSIV/ Neversea 2018 under the sea! La Constanța a plouat 5 ore (GALERIE FOTO&VIDEO)

NEVERSEA 2018. Ziua 1 a festivalului de la malul mării. Lucrurile nu stau deloc bine în spațiul în care au început să vină, de azi de la ora 18.00, zeci de mii de oameni. De la ora 11.00, cu doar o oră pauză, la Constanța a plouat și a fost furtună. 

Ieri la amiază, spațiul destinat festivalului Neversea 2018 – plaja Modern din Constanța – arăta ca un uriaș șantier. Se lucra la foc continuu și, din informațiile noastre, s-a lucrat până târziu în noapte.

Dar, parcă parafrazând legenda meșterului Manole, când aproape totul era gata, a venit furtuna. Ploaia și vântul le-au dat mari bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiți să sisteze lucrarile. O altă problemă a fost și apa scursă de pe faleza înaltă, care a inundat efectiv o bucată mare din plaja destinată festivalului.

Deși pe la aceasta oră ar fi fost așteptați mii de oameni, maximum două sute de temerari, încalțați cu papuci de plajă, desculți, dar acoperiți cu saci de platic, au sosit în aria Neversea.

CITEȘTE ȘI

Elevii de 10 la Bacalaureat iau drumul facultăților din străinătate. De la Colegiul „Mihai Viteazul”, la University of Amsterdam și Imperial College London

Busturile soților Tătărescu de la Târgu Jiu, date jos de pe socluri. Motivul, sculptorul a făcut pieptul Arethiei prea generos


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Close
Închide
  Close