MENIU CAUTĂ
28 Ian. 2009 20:24

Gardianul a fost călcat în picioare

Distribuie

Scandal, ieri, la şedinţa Consiliului General al municipiului Bucureşti. Imediat după alegerea lui Mircea Raicu în funcţia de viceprimar al Capitalei, un bucureştean nemulţumit, aflat în sala de şedinţe, s-a luat la harţă cu aleşii locali, cearta soldându‑se cu rănirea unui gardian.

3891-121705-5edranit.jpg

3891-121706-111.jpgTotul a început în momentul în care consilierii au supus la vot un proiect despre care bucureşteanul credea că i-ar afecta interesele. O stradă trece peste casa mea. Voi fi evacuat', a spus revoltat Iulian Melian. Acesta a început să ţipe la consilieri şi s-a cerut evacuarea lui din sală. Gardienii au intervenit, dar bărbatul a opus rezistenţă, iar în acest timp unul dintre băieţii de la forţele de ordine a căzut şi a fost călcat în picioare.

Gardianul rănit, Robert Belu, a fost dus la Spitalul Universitar. Din fericire, s-a ales doar cu o contuzie la piciorul drept şi va fi nevoit să stea imobilizat cinci zile. În final, proiectul a fost votat, deoarece nu făcea decât să scoată drumul de pe proprietatea omului şi să îndrepte o greşeală mai veche.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii