„Cred că acea garsonieră este probabil de pe vremea lui Ceaușescu, de unde să știu eu când a fost construită? Chiar nici nu știu, nu este o construcție nouă”, a spus Emil Boc.
Și a continuat: „Este undeva, într-un bloc vechi, unde a rămas o asemenea construcție. Pe vremea lui Ceaușescu se construiau garsonierele acelea, tip vagon sau garsoniere în formatul acela. Dar acum, prin faptul că a existat o asemenea cerere, înseamnă că, undeva, această oferta răspunde unei cereri existente”.
„Iar prin faptul că mulți oameni vor să vină la Cluj pentru că apreciază că au o calitate a vieții bună aici, nu ne faceți vinovați de asta. Noi încercăm să le oferim clujenilor cele mai bune condiții, să trăiască cât mai aproape de viață din Occident și să rămână acasă, pentru că Clujul este România”, a mai precizat Emil Boc.
Un anunț imobiliar din Cluj, postat acum două săptămâni pe Facebook, a adunat peste 47.000 de comentarii și 12.000 de distribuiri. „Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni, strada Zambilei, în suprafață de 11 metri pătrați”, se menționa în anunț
„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scria în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare Panoramic din Cluj.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro