De Mihai Niculescu,

Deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a sfătuit pe bărbatul pacientei să sesizeze autoritățile, iar medicul a fost reținut și va fi propus pentru arestare preventivă. Pacienta lui a rămas însă în spital și este tratată cu dispreț de restul cadrelor medicale, susține deputatul USR.

Ginecologul Gheorghe Popescu are contract de servicii la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și este bănuit că ar fi încasat și alte sume de la paciente, în afara celor 1.400 de lei cu care a fost prins în flagrant de ofițerii DNA, relatează gazetadambovitei.ro.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a scris pe Facebook că familia pacientei l-a contacat pentru un sfat atunci când medicul a pretins banii, iar el i-a sfătuit să facă denunț. Acum femeia rămasă în spital suferă repercusiuni, iar deputatul cere public instituțiilor să o protejeze pe femeie!

„BESTII!

Astăzi, ofițerii DGA Târgoviște au arestat un medic ginecolog care a pretins 1500 de lei mită unui cuplu sărac dintr-un sat din Dâmbovița.

Medicul i-a pretins bani soțului, șpaga trebuia dată după intervenție și a fost împărțită ulterior între ginecolog, anestezist și o asistentă de la sală.

Medicii și asistentele din spital au reacționat prompt împotriva victimei șpăgarilor, colegial, frumos, nu?”, a scris Emanuel Ungureanu

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Deputatul USR a reprodus mesajul primit de la soțul pacientei din Dâmbovița.

„Citiți cu atenție mesajul celui care a avut curajul să denunțe faptul că i s-au pretins bani pentru ca soția să nască în condiții bune.

„Sa trăiți, ma scuzați ca va deranj din nou dar este o problema foarte grava din punctul meu de vedere cu soția mea la spital, de dimineață la ora 6:30 o asistenta și nu prea voia sa ii facă tratamentul pe motiv ca „l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ……. iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și el o pacienta cu soția în salon operata ieri și a mutat-o din acel salon”.

Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunțe pe șpăgar la DGA și acum se teme că personalul medical din spitalul Târgoviște îi vor face rău soției.

Rog public instituțiile statului să protejeze această familie și medicii și asistentele care le plâng de milă colegilor șpăgari și fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiți!” a solicitat Emanuel Ungureanu.

Sursa foto: gazetadambovitei.ro

Citeşte şi:

Copilul de patru ani, care a murit după un tratament stomatologic, sedat cu propofol. Anestezistul de la clinica Teddy Care, cercetat pentru ucidere din culpă

După succesul cu tabletele, STS cumpără 30.000 de smartphone-uri pentru alegeri

Mircea Beuran, cercetat în arest la domiciliu pentru acuzațiile de luare de mită

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente