MENIU CAUTĂ
08 Apr. 2018 15:30

Graviduța Elena Băsescu, cu copiii la Înviere. Imagini de colecție cu fiica și nepoții lui Taian Băsescu / FOTO

Distribuie

Deși este însărcinată, Elena Băsescu a fost prezentă la slujba din noaptea de Înviere. Ea a mers împreună cu cei doi copii ai săi, Sofia și Traian.

Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil, urmând să devină din nou mămică peste puțin timp.

Tatăl bebelușului se pare că este Cătălin Tomata, un milionar, patron al unui restaurant din Capitală. Cei doi au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia.

Fiica fostului președinte, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia, care nu a împlinit încă 4 ani, și Traian, de 2 ani. Mariajul Elenei Băsescu cu Syda s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Graviduța Elena Băsescu n-a ratat slujba de Înviere. Ea a mers la biserică însoțită de cei doi copii ai ei, Sofia și Traian. Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a asistat la sujbă, dar a fost și foarte grijulie și extrem de atentă cu cei doi copii ai săi, pe care i-a ținut tot timnpul lângă ea.

Micuți au fost și ei marcați de impotanța evenimentului la care au participat, fiind surprinși cu lumânările în mână și extrem de cuminți și de atenți la ce se petrecea în jurl lor.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Citește mai multe despre Biserica, Copii, slujba de inviere și Sofia pe Libertatea.

Comentarii