De Adina Florea, Răzvan Luțac,

În această seară, la 24 de ore după ce Libertatea a anunțat că există decese neraportate la Spitalul Universitar din Capitală, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat unul dintre acestea.

E vorba de o femeie de 87 de ani care s-a stins vineri pe un pat al Spitalului Universitar din București și a apărut abia marți seară pe lista națională a decedaților de COVID-19. 

Libertatea a scris ieri despre cazul femeii, care a ajuns joia trecută cu ambulanța la Urgențe și a decedat o zi mai târziu, tot în secția UPU.

“Nu a raportat mai departe INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficiențe tehnice generate de procesul de mutare al sediului DSP”, se arată în comunicatul Institutului.

Întrebați, pe Grupul de Comunicare Strategică, ce înseamnă “deficiențe tehnice”, reprezentanții autorităților au punctat: “deficiențe tehnice înseamnă că de pe numărul de fax la care se raporta inițial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare al sediului DSPMB”.

Citeşte şi:

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP. A apărut un focar de 27 de cazuri la același Spital Universitar

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite