MENIU CAUTĂ

Horoscop, duminică, 19 august 2018. Capricornii sunt ajutați de intuiție

Distribuie

Horoscop 19 august 2018. Capricornii sunt ajutați de intuiție

Horoscop 19 august 2018 - Berbec

Ai parte de o zi frumoasă, presărată cu momente în care te vei întoarce cu gândul la evenimente trecute, dar și cu bucurii ale prezentului, care pot echilibra situația.

Horoscop 19 august 2018 – Taur

Ai șansa de a reveni la gânduri mai bune în chestiunile legate de familie, de casă și de amenajarea acesteia. Poate nu se clarifică totul astăzi, dar, cu siguranță, începutul va fi unul bun.

Horoscop 19 august 2018 – Gemeni

Ai acces la o abordare mai senină a problemelor de zi cu zi și datorită unora dintre apropiați care sunt mai optimiști din fire sau își doresc sincer să te încurajeze.

Horoscop 19 august 2018 – Rac

Este posibil să revii la gânduri mai bune în problemele legate de serviciu sau de starea de sănătate, care pot fi legate între ele, foarte strâns.

Horoscop 19 august 2018 – Leu

Îți dai seama că o abordare mai calmă este mai productivă, mai ales când vine vorba de cei dragi. Este important să extinzi această atitudine și la alte domenii ale vieții tale.

Horoscop 19 august 2018 – Fecioară

Ai ocazia de a te retrage în sfera ta intimă și chiar ar fi bine să faci acest lucru, ca să analizezi cu calm care ți-au fost intențiile și ce ai obținut de pe urma lor.

Horoscop 19 august 2018 – Balanță

Este posibil să revii la o dispoziție frumoasă, care ți-a cam lipsit în ultima vreme și să îți dai seama că este o pierdere de timp să trăiești într-un alt fel.

Horoscop 19 august 2018 – Scorpion

Va trebui să revizuiești mare parte din planurile făcute fără să le ceri părerea celor din familie. Este momentul să dai dovadă de respect față de ei, ca să obții același lucru.

Horoscop 19 august 2018 – Săgetător

Ești capabil să prevezi viitorul, suficient cât să îți dai seama că îți dorești să te ocupi cu altceva, care să îți pună în valoare calitățile reale.

Horoscop 19 august 2018 – Capricorn

Intuiția îți este de mare ajutor astăzi, chiar dacă are o voce discretă, greu de auzit. În momentele tale de liniște, vei reuși să o auzi.

Horoscop 19 august 2018 – Vărsător

Un prieten adevărat, care poți fi chiar tu pentru tine, îți oferă o soluție pentru a te elibera de povara unor tensiuni pe care cu greu le mai suporți.

Horoscop 19 august 2018 – Pești

Porți pe umeri o responsabilitate mai puțin obișnuită, de care ar fi bine să ții cont. Îi poți influența pe cei din jur, mai mult decât ai putea crede.

Comentarii