Mergi direct la conținut »
Hoții au furat bunuri de peste 20.000 de euro dintr-o casă. Au luat inclusive uşile, ferestrele şi parchetul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Hoții au furat bunuri de peste 20.000 de euro dintr-o casă. Au luat inclusive uşile, ferestrele şi parchetul

Doi bărbaţi din Rădăuţi au fost puşi sub acuzare într-un dosar de furt. Hoții au furat bunuri de peste 20.000 de euro dintr-o casă, plecând inclusic cu uşile, ferestrele, parchetul, mobila şi obiectele sanitare de la baie.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Rădăuţi au pus în executare la începutul acestei săptămâni două mandate de percheziţii, la locuinţele suspecţilor, unde au identificat o parte din bunurile căutate şi autoturismul care ar fi fost folosit la transportul acestora, din casa din care s-a furat. De asemenea, poliţiştii au ridicat în cadrul percheziţiilor şi sume de bani, peste 10.000 de lei, pentru acoperirea unei părţi din prejudiciu.

Hoții, care au demontat întâi sistemul de supraveghere, au făcut apoi „curăţenie” în casă, în mai multe etape în perioada decembrie 2017-februarie 2018, fiind calculat un prejudiciu de 95.000 de lei.

Cei doi bărbaţi puşi sub acuzare în acest dosar au fost reţinuţi luni, în  baza ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul poliţiei judeţene.

Dar, la expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, procurorul de caz a dispus ca cei doi să fie cercetaţi în stare de libertate, însă sub măsura controlului judiciar:

„Faţă de inculpaţi s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu obligaţia de a nu depăşi limitele teritoriale ale municipiului Rădăuţi, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, a declarat, conform monitorulsv.ro,  procurorul Daniel Ionuţ Niculeasa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Recent, un hoț de ciocolată din Vaslui și-a schimbat gusturile, fiind prins recent furând whisky desi se afla în perioada de probațiune.


Citește și: VIDEO/Goana după averile infractorilor, o cursă cu obstacole. Contre între ANAF şi DNA. Miza: un miliard de euro

Close
Închide
  Close