Mergi direct la conținut »
Huawei Mate 20 Pro, lansat alături de trei noi modele de telefoane de top. Camere uimitoare, grafen și răcire pe vapori
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Huawei Mate 20 Pro, lansat alături de trei noi modele de telefoane de top. Camere uimitoare, grafen și răcire pe vapori

Huawei Mate 20 Pro, lansat alături de trei noi modele de telefoane de top. Camere uimitoare, grafen și răcire pe vapori

Huawei Mate 20 Pro a fost  lansat alături de trei noi modele de telefoane de top. Huawei comercializează gama Mate 20, cu patru noi modele de telefoane. Mate 20 este modelul de bază, urmat de Mate 20 pro și flaghship-ul mate 20X. La acestea se adaugă ediția de lux, limitată, Mate 20 RS Porsche Design. Toate se bazează pe noul procesor SOC Kirin 980, primul model realizat de Huawei folosind procesul de fabricaţie pe 7 nanometri.

De Mihai Niculescu,

Toate cele patru dispozitive seamănă, dar sunt elemente care fac diferențierea dintre ele, arată go4it.ro.

Huawei Mate 20 este modelul de bază LCD de 6,5” cu rezoluţie Full HD+ (2.224 x 1.080 pixel) pe format 18,7:9, cu totch-decupaj pe centru. Ambele părți sunt din sticlă iar pe partea din spate există o textură antialunecare și anti amprentă. Producătorul susține că ecranul are o luminozitate nemaintâlnită pentru un LCD. Telefonul este alimentat de un acumulator de 4.000 mAh cu Super Charge (4.5V/5A, care se încarcă la 58% în 30 minute).

Există două configurații de memorie RAM și memorie de stocare, 4 + 128 GB sau 6 + 128 GB, iar sistemul de camere triple de pe Mate 20 este echipat cu senzori diferiţi. Care duce evident la performanțe diferite în funcție de modelul aceleiași serii. Senzorul principal este f/1.8 de 12 megapixeli, alături de un senzor de 16 megapixeli pentru fotografii wide f/2.2, iar în cele din urmă un senzor pentru zoom 2x de 8 megapixeli cu diafragmă f/2.4. mai există un senzor de amprentă, iar modelul este declarat ca fiind rezistent la apă.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Huawei Mate 20 Pro, varianta ceva mai avansată, are un hardware mai puternic și un display mai performant, display OLED de 6,4” cu rezoluţie QHD+ (3.120 x 1.080 pixeli). Notch-ul are pe lângă cameră și un sistem de autentificare facială, la fel la Iphone. Modelul are variantă unică, gGB Ram și 10 GB ROM. Acumulatorul de 4.200 mAh se încarcă la 70% în doar 30 minute folosind încărcătorul de 40W (10V/4A) din pachet, sau mai încet folosind încărcarea wireless la 15W prin încărcare Wireless Qi. Camerele sunt similare modelului PRO, cu mici diferențe la senzori.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design modelul premium- este versiunea de lux a lui Mate 20 pro

Pe partea din spate, telefonul este acoperit cu două fâşii de piele de-o parte şi de alta a unei fâşii de sticlă, unde este găzduită şi camera. De asemenea, camera foto este complet plată, fără să iasă în relief.

Huawei Mate 20 RS este livrat în două versiuni: cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare sau 8 GB RAM şi 512 GB stocare. Mate 20 RS se livrează într-o variantă cu piele neagră pe spate şi într-una cu piele de culoare roşie, design-ul fiind inspirat de cel al maşinilor de curse.

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

Huawei Mate 20 X – cel mai mare din gamă, cu ecran OLED de 7,2”, are și el platforma hardware Mate 20 Pro. Acesta integrează un panou Full HD+ cu notch mic şi senzor de amprentă pe spate, sistemul de camere avansat de la Mate 20 Pro cu senzor de 40 megapixeli şi un sistem avansat de răcire bazat pe o cameră cu vapori şi un strat de grafen.

Sursa foto: go4it.ro


FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor


 

Close
Închide
  Close