De Petre Dobrescu,

Jeff Gebhart are 47 de ani și e din Kansas. Conform Business Insider, care citează KCTV5, bărbatul ar fi încercat vreme îndelungată să-și găsească o iubită. A apelat la site-uri și aplicații de dating, dar toate întâlnirile au fost nereușite.

Așa că a lansat dateJeffG.com, pe care a dat un anunț ca la mica publicitate, descriindu-se, vorbind despre pasiunile sale și lansând o provocare nu doar către femeile care cred că s-ar potrivi cu el, ci și către persoanele care cred că ar cunoaște pe cineva cu care el ar fi compatibil: o recompensă de 25.000 de dolari pentru cel care-i găsește o iubită + o donație de aceeași valoare pentru un adăpost de câini.

Jeff Gebhart susține că suma cu care-și va recompensa “binefăcătorul” nu a fost aleasă întâmplător: atât a calculat el că ar cheltui până să-și găsească jumătatea. Așa că a decis să dea banii ca să grăbească procesul și să câștige astfel timp.

Antreprenorul din Kansas se descrie în anunț ca fiind optimist, prietenos, deschis la nou și un mare iubitor de animale (în special câini).

Vrea o iubită “cu simțul umorului, sigură pe sine, ambițioasă și cu poftă de viață”.

Citeşte şi:

Filmul complet al mitei de 10.000 de euro primite de medicul Mircea Beuran. Cine l-a denunțat pe chirurg

Ministrul Culturii, după numirea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brâncuși: „Probabil că un milion de tineri care erau virgini într-ale lui Brâncuși vor afla acum de existența sculptorului”

EVZ: INML București arată că moartea copilului de 4 ani a fost cauzată de anestezie

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate