Mergi direct la conținut »
Ileana Șipoteanu, apel disperat pe contul de socializare. Artista are o problemă mare. „Mă puteți ajuta?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ileana Șipoteanu, apel disperat pe contul de socializare. Artista are o problemă mare. „Mă puteți ajuta?”

Ileana Șipoteanu, apel disperat pe contul de socializare. Artista are o problemă mare. „Mă puteți ajuta?”

Artista de muzică ușoară, Ileana Șipoteanu, trece prin momente grele, după ce și-a pierdut portofelul, care conținea multe carduri, atât bancare cât și cele de sănătate.

„Am o problemă mai mare decât ce se vede și se aude. Am pierdut săptămâna trecută la Călărași (în zona hotelului Călărași sau în hotel) un portofel mic albastru, cu fundiță de tùl albastră în care aveam carduri (bancar, de sănătate, de farmacie, de magazin). Pe cel bancar l-am blocat, dar pe cel de sănătate cum îl recuperez ? Am crezut că îl va găsi cineva și-l va preda undeva. Călărășeni, mă puteți ajuta? Mă gândesc că, poate, voi avea noroc! ( de obicei am ) Mulțumesc! Vă salut!”, a scris Ilieana Șipoteanu pe contul de socializare.

Ileana Șipoteanu este o cunoscută cântăreață din generația de aur a muzicii ușoare românești. A fost căsătorită cu regretatul compozitor Dumitru Lupu. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Dumitrana.

Citește și

Spre ce evoluează USR-PLUS, marea surpriză a alegerilor? Răspunde un profesor doctor în ştiinţe politice de la Universitatea Babeş-Bolyai

Close
Închide
  Close