Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini inedite de la filmările pentru "Moromeții 2" din centrul Capitalei (FOTO)

Imagini inedite de la filmările pentru „Moromeții 2” din centrul Capitalei (FOTO)

Fotoreporterul Libertatea a surprins imagini de la filmările pentru Moromeții 2, din centrul Capitalei, care au loc în acest weekend. Cadrele sunt inedite și spectaculoase.

Pelicula e regizată de Stere Gulea, iar producător este Tudor Giurgiu, care nu a lipsit astăzi de pe platou.

Imagini de la filmările din centrul Capitalei pentru Moromeții 2. Producătorul Tudor Giurgiu, cu ochelari la ochi și cu mâinile în șold, se află printre actori și figuranți și stă de vorbă cu niște femei

Producătorul Tudor Giurgiu, la filmîrile pentru „Moromeții 2”

Sâmbătă, s-a filmat între orele 06.00-20.00, pe trotuarul din faţa Muzeului de Artă al României, fapt ce a necesitat întreruperea traficului rutier în București, pe banda I de circulaţie pe Calea Victoriei de la prima intrare a Muzeului Naţional de Artă (dinspre Ştirbei Vodă) până la strada Walter Mărăcineanu.

FOTO – Dumitru Angelescu

Traficul va fi întrerupt și duminică, 1 aprilie, astfel că Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Filmările pentru „Moromeţii 2” au început pe 18 septembrie 2017, la Talpa, în judeţul Teleorman, unde a fost turnat şi primul film realizat de acelaşi cineast.

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!
Recomandări

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!

În prima zi de filmare a peliculei „Moromeții 2”, actorii au avut parte de o surpriză de proporții.

Ulterior, cadre din filmul “Moromeții 2” au fost trase și în centrul istoric al Slatinei (GALERIE FOTO)

Din distribuţia filmului fac parte Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Ana Ciontea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa şi Dorina Chiriac.

Așadar, filmările la “Moromeţii 2” sunt pe ultima sută de metri, iar premiera în cinematografele din România va avea loc pe 9 noiembrie 2018, pelicula fiind distribuită de Transilvania Film.CITEȘTE ȘI… INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO 

Close
Închide
  Close