De Denisa Dudescu,

UPDATE: Cazul şocant s-a petrecut în comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în jurul Paştelui din 2020, potrivit Adevărul. În imagini apar mamă şi fiică, ambele având cu probleme psihice. În urma acestui episod, s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i se interzice să se mai apropie de mama sa.


În imaginile publicate de ziarul Adevărul se observă cum o femeie bătrână care este în pielea goală stă în şezut în curtea casei, în noroi, asta în timp ce o femeie îi cere să se ridice. Deși face eforturi disperate, bătrâna nu poate să se miște, lucru care o scoate din minți pe cea care urlă. Aceasta începe să o lovească fără milă cu pumnii și picioarele și o jignește.

Scenele revoltătoare durează minute în șir, iar vecinii nu intervin, deși țipetele sunt destul de puternice.

La un moment dat, sună telefonul necunoscutului care filmează scena oribilă, iar îngrijitoarea se uită spre gard să vadă dacă a fost văzută în timp ce o maltrata pe bătrână.

Poliția Română a confirmat că a început verificările în acest caz. Încă nu se știe când a avut loc incidentul sau în ce zonă a țării, însă cercetările încep în județul Alba.

Surse din Poliție au declarat pentru ziarul Libertatea că un tânăr din Blaj este în vizorul autorităților, pentru a furniza mai multe detalii despre filmare, însă sunt luate în calcul mai multe piste.

Citeşte şi:

Un nou-născut abandonat pe un teren viran, în județul Ilfov, a fost recuperat şi este în stare stabilă

CTP, despre cei care cred în conspirațiile din timpul pandemiei: ”Acești oameni nu se deosebesc de sălbaticii din pădurea tropicală”

Atenție la „capcane”! Specialiști în legislația muncii atrag atenția asupra clauzelor „la limita legii” din contractele sezonierilor de la o fermă de sparanghel din Germania

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor