De Ciprian Iana,

Astfel, în zona Capitalei, în intervalul 14 martie,ora 18.00 – 15 martie, ora 08.00, cerul va deveni noros și vântul se va intensifica (se vor înregistra la rafală viteze de 45-50 km/h).

De asemenea, ploile ce se vor semnala spre dimineaţă ar putea să se transforme în lapoviţă şi ninsoare, iar temperatura minimă va fi cuprinsă între 3 şi 4 grade Celsius.

Totodată, în intervalul 15 martie, ora 8:00 – 16 martie, ora 10:00, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă va fi de 6 – 7 grade, iar cea minimă între -4 şi -2 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, iar dimineaţa se menţine probabilitatea de precipitaţii mixte. Ziua, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45- 55 km/h, amplificând senzaţia de rece, după care va slăbi treptat în intensitate.

De asemenea, în intervalul 14 martie, ora 18.00 – 16 martie, ora 10.00, vremea se va schimba semnificativ în mai multe regiuni ale țării.

Astfel, în intervalul menționat, vântul va avea intensificări temporare la munte, în sudul Moldovei și al Banatului, în Dobrogea, Muntenia și în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafală de 50…70 km/h, iar
aria precipitațiilor va cuprinde regiunile sudice și sud-vestice.

Citeşte şi:

Filarmonia din Ploiești a lansat ”stagiunea online”. Concertele vor putea fi urmărite pe internet

Un medic din Bacău își păcălea pacienții că face teste pentru coronavirus. A fost prins și amendat

Marius Șumudică față cu coronavirusul din Turcia: ”Vin nişte d-ăia de zici că sunt cosmonauţi şi dau cu dezinfectant”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente