Mergi direct la conținut »
FOTO&VIDEO/ Incendiu într-o clădire a Liceului Tehnologic Transporturi Auto Craiova. Elevi și profesori, evacuați
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO&VIDEO/ Incendiu într-o clădire a Liceului Tehnologic Transporturi Auto Craiova. Elevi și profesori, evacuați

FOTO&VIDEO/ Incendiu într-o clădire a Liceului Tehnologic Transporturi Auto Craiova. Elevi și profesori, evacuați

Aproximativ 50 de elevi și patru cadre didactice au fost evacuați, vineri la prânz, dintr-o clădire aparținând Liceului Tehnologic Transporturi Auto Craiova după izbucnirea unui incendiu.

La fața locului, au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă, elevii fiind evacuați din atelierele de practică ale unității de învățământ.

„Au fost trimise două echipaje, focul manifestându-se la acoperișul cladirii. Nu sunt victime, fiind evacuate 54 de persoane, dintre care patru cadre didactice, restul fiind elevi”, a declarat Tania Vîlceanu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia.

La această oră, operațiunea pompierilor pentru stingerea incendiului este în plină desfășurare, cauza declanșării incendiului nefiind încă stabilită.

Citește și:

FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Close
Închide
  Close