Mergi direct la conținut »
Incidente la parada din Constanţa. Motivul pentru care două tinere au leșinat
Ştiri Libertatea > Ştiri

Incidente la parada din Constanţa. Motivul pentru care două tinere au leșinat

Două tinere care participau la paradă în dispozitivul militarilor au avut nevoie de intervenția medicilor, după ce li s-a făcut rău și au leșinat.

Prima intervenție a ambulanței a fost în cazul unei eleve de la liceul militar. Tinerei i s-a făcut rău chiar în timp ce era în formația de paradă. Fata a fost preluată de militari și de polițiști și adusă pe margine, unde a primit îngrijiri medicale.

De asemenea unei tinere din detașamentul ISU care lua parte la paradă i s-a făcut rău. Salvarea a intervenit din nou de urgență, tăind chiar calea unui blindat care participa la paradă, potrivit Observator.tv.

Sărbătorim Centenarul României Mari! O zi de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. 1 Decembrie 1918 a fost momentul în care națiunea română şi-a împlinit visul cel mare: unitate, libertate, demnitate. La Arcul de Triumf este organizată, ca în fiecare an, o paradă militară spectaculoasă, iar Libertatea transmite LIVE parada militară de 1 Decembrie.

Citește și

Gala Excelenței, „sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii”, e organizată de Nelu Mirea, fost locotenent al lui Nicu Gheară. A fost audiat într-un răsunător dosar de prostituție de lux!

Close
Închide
  Close