MENIU CAUTĂ

Individul care a bătut cu sălbăticie o fată este campion MMA. În prezent ispășește o condamnare de 8 ani și patru luni de închisoare

Distribuie

Individul care a bătut o fată până la leșin, pe un drum din Dej, este un campion MMA, aflat la închisoare pentru alte bătăi și acte de violență. Scenele de o cruzime rară petrecute pe drum s-au produs în urmă cu mai mult timp, însă de abia acum imaginile au devenit publice.

Între timp, Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost și condamnat și încarcerat pentru alte fapte, cu o pedeapsă de 8 ani și patru luni de închisoare.

Bătăuşul Szentgyorgyi Petru Ionuţ este luptător MMA, campion la Kempo și a fost filmat în timp ce stâlceşte în bătaie o tânără, pe un drum din Dej, relatează observator.tv.

Fata este bătută sălbatic de tânăr, lovită cu pumnii şi picioarele, în timp ce îl imploră, în lacrimi, să o ierte şi să se oprească.

Individul a lovit-o cu sete chiar şi când fata a rămas inertă, leșinată din cauza bătăii. Video-ul poate fi accesat de aici

 

Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost trimis în judecată, în 2017, alături de alte persoane, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsă record de 8 ani și patru luni de închisoare pentru bătaia aplicată proprietarului unei turme de oi și unui cioban.


Citește și: O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți


 

Comentarii