„Au furat 27 de milioane fără nicio dovadă că am avut mulți bani obținut ilegal. Un judecător foarte inteligent a eliminat măsura. Acum ei trebuie să demonstreze unui nou judecător ce bani „am făcut ilegal” Dacă dovedesc 10 mii, pot păstra 10 mii. Nu vor dovedi nimic pentru că nu s-a întâmplat niciodată. 27 de milioane în case, mașini, aur și numerar sunt pe drumul înapoi spre mine”, a anunțat Andrew Tate.
They stole 27 million without a single shred of evidence that we had many money illegally.
— Andrew Tate (@Cobratate) January 8, 2024
A very smart judge threw it out.
Now they have to prove to a new judge what money we “made”
If they prove 10k, they can keep 10k.
They wont prove a thing because it never happened.… https://t.co/ioCHbuKpPT
Procurorii DIICOT au identificat și pus sub sechestru anul trecut 15 maşini de lux şi zece case şi terenuri deţinute în România de frații Andrew și Tristan Tate, măsuri contestate de avocații acestora prin mai multe plângeri formulate împotriva ordonanțelor DIICOT.
Pe lista mașinilor de lux ridicate de DIICOT de la fraţii Tate se numără trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un autoturism Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, conform unor surse judiciare citate de Agerpres la momentul respectiv.
Pe 30 decembrie 2022, Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol, acuzații formulate de DIICOT.
Ei au fost eliberați din arest după trei luni și puși în arest la domiciliu până în august. De atunci, aceștia se află sub control judiciar, o măsură preventivă mai ușoară, ceea ce înseamnă că au verificări regulate la poliție, dar se pot deplasa liber, cu excepția părăsirii țării.
Pe 20 iunie 2023, cei doi frați, precum și Georgiana Naghel și Luana Radu, complicele lor, au fost trimiși în judecată.
Infracțiunile pentru care sunt judecați:
- constituire a unui grup infracțional organizat;
- trafic de persoane în formă continuată (față de fiecare inculpat în parte au fost reținute astfel: patru acte materiale, trei acte materiale, şase acte materiale și, respectiv, cinci acte materiale raportat la numărul de persoane vătămate);
- viol în formă continuată (două acte materiale);
- acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice;
- instigare la lovire sau alte violențe;
- lovire sau alte violențe.
Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro
laszlo21 • 10.01.2024, 01:42
E foarte simplu baietii astia trebuie sa dovedeasca cum au facut banii astia si Daca au facut e ok , Dar taxe sau impozite la stat au platit