Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Insula pe care doar femeile au voie. O săptămână aici costă 3500 de dolari

Insula pe care doar femeile au voie. O săptămână aici costă 3500 de dolari. SuperShe, un grup internațional format numai din femei, fondat de către Kristina Roth, își va deschide în curând sediul și sălile de fitness pe o insulă privată din Finalda.

De Petre Dobrescu,

Începând cu luna iunie, insula de 8.4 acri va caza 10 membre, alese pe sprânceală de Roth. În cele patru case de pe insulă, norocoasele vor putea beneficia de spa și saune finlandeze, iar în timpul șederii, grupul se va focusa pe fitness și nutriție.

”Rețeaua SuperShe, la fel ca experiența pe insulă, sunt dedicate femeilor care sunt interesate în wellness, sănătate, fitness, natură, frumusețe, relaxare și conectarea cu feminitatea”, a declarat Roth pentru Business Insider.

Roth a decis să cumpere insula după ce a făcut parte dintr-un grup asemănător, dar care se focusa pe minte, corp și spirit.


CITEȘTE ȘI: Insula care își schimbă țara la fiecare șase luni


Roth a observat că în timpul călătoriilor cu grupul respectiv, femeile erau distrase. ”Când un bărbat drăguț, femeile se dădeau cu ruj. Ideea SuperShe este să se focuseze pe ele, nu să își aprindă hormonii”, a continuat Roth.

Taxele de participare la grup și de cazare pentru numai o săptămână pe insulă sunt uriașe: 3.500 de dolari.

Sursa citată spune că Roth a cumpărat insula în septembrie 2017 și a renovat casele care se aflau pe ea. Momentan, membrele grupului au prioritate în ceea ce privește rezervările, dar și femeile care nu sunt înscrise în organizație se vor putea bucura de experiența oferită pe insulă de la sfâriștul anului 2018.


EXCLUSIV/ Inna a refuzat cetățenia mexicană. Nu vrea să se stabilească în altă țară

VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România”

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

FOTO: SUPERSHE

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close