De Ștefan Pană, Mihai Niculescu,

UPDATE 21.00: Membrii PSD care contestă actuala conducere, în frunte cu Paul Stănescu si Marcel Ciolacu, au cerut ca Mihai Fifor să fie schimbat din funcția de secretar general, dar Dăncilă s-a opus, au declarat, pentru Libertatea, surse din patrid.

O soluție de compromis ar fi fost să îl schimbe din funcția de coordonator al campaniei prezidențiale. Fifor e contestat pentru că a luat unele fără să se consulte cu cei din partid.


PSD nu va face niciun fel de alianţă cu Pro România, a declarat premierul Viorica Dăncilă, președintele partidului, potrivit Agerpres.

„Una din deciziile pe care vrem să o luăm astăzi în cadrul PSD, în cadrul CEx-ului, este cea referitoare la acest aspect. PSD va rămâne în opoziţie şi nu va face niciun fel de alianţă cu Pro România”, a declarat Viorica Dăncilă, vineri, la Parlament, la finalul unei întâlniri cu lideri ai PSD având ca temă principală organizarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

Dăncilă a spus că nu se va retrage din fruntea PSD, chiar dacă există nemulțumiți în partid și va organiza un congres după alegeri.

„Suntem o echipă unită şi vom merge înainte. După alegerile prezidenţiale probabil va avea loc un congres. Nu este o problemă organizarea unui congres, dar după alegerile prezidenţiale, pentru că la ora 12.00 noaptea se intră în campanie, nu avem timp de congres” a mai spus Dăncilă.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, nu numai că va intra în turul doi, dar ci şi că va câştiga alegerile, potrivit Mediafax.

„ Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, sunt organizaţii care au obţinut un scor foarte bun de-a lungul timpului, şi trebuie să beneficiem de experienţa fiecăruia şi implicarea fiecăruia. Sunt lideri care au obţinut rezultate foarte bune în judeţele lor. Gândiţi-vă că mulţi dintre aceşti lideri sunt şi vicepreşedinţi din regiunile din care provin, cu atât mai mult, deci cu atât mai mult, cunosc specificul regiunii, specificul fiecărui judeţ, avem judeţe în care avem rezultate mai bune, judeţe în care rezultatele pot fi mult mai bine, şi atunci, sprijinul unui coleg care are experienţa organizării alegerilor este foarte bună” a spus Dăncilă.

Victor Negrescu și-a cerut scuze pentru Orlando Teodorovici

Victor Negrescu. Foto: Eli Driu

Înainte de începerea CEx, vicepreședintele PSD Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru afaceri externe, a ținut să-i ceară scuze unei jurnaliste, în numele partidului, pentru ieșirea de vineri a ministrului finanțelor, Orlando Teodorovici.

Iată discuția telefonică avută cu o jurnalistă B1Tv:

Citeşte şi:

Cât de mult se trăiește la tine în județ? Diferența speranței de viață dintre Vâlcea și Satu Mare este de șapte ani, în extrema României se trăiește cât în Bangladesh!

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați