De Daniel Conțescu,

Marți seară, în platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, s-au aflat Daniela Sgârcitu, moștenitoarea și fiica bătrânei care a vândut casa, și fostul luptător Daniel Ghiță, care o susține moral și juridic pe femeie.

Direct vizat de cele afirmate în studio, Ionuț Iftimoaie a intervenit telefonic. Dar, înainte de live a fost ”prelucrat”.

”Știți, noi avem un buget, dacă acceptați să discutați cu noi”, l-au abordat producătorii de la Antena 1, relatează Iftimoaie. ”Cât oferiți?”, a întrebat vedeta TV. ”500 de euro”, i s-a răspuns.

În acel moment, Iftimoaie a plusat: ”Dați 1.000 de euro, iar banii să se ducă la o fetiță cu probleme medicale, un copil de 4 ani care are leucemie”.

Mai jos, cazul fetiței

Televiziunile au bani de oferit doar pentru staruri, nu și pentru oamenii simpli. ”Eu n-am primit niciun ban, doar am vrut să-mi prezint cazul. Eu nu sunt persoană publică, așa cum este Iftimoaie”, a punctat Daniela Sgârcitu.

Citeşte şi:

Tunul lui Iftimoaie. Fostul luptător este acuzat că a cumpărat o vilă fără să plătească un leu și a încercat s-o vândă cu 1,3 milioane de euro. Păgubită este o bătrână din Iași

Tunul lui Ionuț Iftimoaie, episodul 2. Amenințări mafiote în dosarul vilei din Iași de 550.000 de euro: „Tu vei fi găsită într-un șanț, cu gâtul tăiat!”

AUDIO | Tunul lui Iftimoaie. „Este cert că sunt băgat într-o cloacă de infractori!”. Ionuț Buzelan, partener de afaceri cu Iftimoaie, demască gașca de escroci din care admite, senin, că face parte

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri