Mergi direct la conținut »
Italianul care a ucis o româncă anul trecut a murit și el azi, în închisoare. El o incendiase pe Violeta Senchiu
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Italianul care a ucis o româncă anul trecut a murit și el azi, în închisoare. El o incendiase pe Violeta Senchiu

Italianul care a ucis o româncă anul trecut a murit și el azi, în închisoare. El o incendiase pe Violeta Senchiu

Gimino Chirichella, un italian în vârstă de 48 de ani care anul trecut a ucis cu bestialitate o româncă, a murit și el azi, în închisoare. În noiembrie 2018, Chirichella a turnat benzină pe Violeta Senchiu și i-a dat și foc.

Se presupune că italianul a suferit un infarct, a notat rotalianul.com. Violeta Senchiu plecase, în urmă cu nouă ani, în Italia, în căutarea unui trai mai bun. S-a stabilit la Sala Consiliana, în provincia Salerno, unde locuia și mama ei. Gimino i-a devenit bărbat și, mai apoi, călău.

Copiii erau la joacă atunci când i-a dat foc

Cei doi aveau și un copil împreună. Cei doi erau certați și locuiau separat când, pe 3 noiembrie, italianul i-a bătut la ușă, a stropit-o cu benzină, iar apoi i-a dat foc. Din pricina arsurilor grave, Violeta s-a stins, după chinuri îngrozitoare.

Copiii, cei doi dintr-o relație anterioară, plus cel din relația cu Gimino, se jucau afară când s-a întâmplat tragedia.

Valentina (12 ani), Alexandru (8 ani) și Giovanni (3 ani) au rămas astfel orfani. Primii doi de mamă, al treilea și cel mai mic, de ambii părinți.


Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

Close
Închide
  Close