Mergi direct la conținut »
JAF la o firmă de curierat din Brașov! S-au furat 53.000 lei

O firmă de curierat din Brașov s-a ales cu pagube de zeci de mii de lei după ce a fost jefuită de proprii angajați, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 53.000 de lei.

De Iulian Cuibar,

Potrivit unui comunicat al IPJ Brașov, Secţia 2 Poliţie Braşov a fost sesizată, în data de 27 septembrie cu privire la faptul că, în ziua respectivă, între orele 04.30–07.00, persoane necunoscute au sustras din incinta unei firme de curierat plicuri ce conţineau diferite sume de bani.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați suspecții în acest caz, doi tineri angajați la firma respectivă.În noaptea furtului,unul dintre ei ar fi pătruns în birou,pe uşa lăsată de el anterior neasigurată și ar fi sustras plicurile, iar celălalt ar fi asigurat zona furtului,pentru a nu fi surprinşi.

Ulterior, oamenii legii au percheziționat casa unuia dintre suspecți și au găsit aici aproape 27.000 de lei. Ambii tineri au fost reținuți pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și instigare la furt calificat, iar unul dintre ei a fost prezentat Judecătoriei Brașov, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor menționate.

Close
Închide
  Close