De Daria Maria Diaconu, Anca Ochianu,

UPDATE ora 12.30. În urmă cu aproximativ 30 de minute, bărbatul suspectat de tâlhărie a fugit din sediul Poliției Municipiului Caracal, unde fusese dus pentru a fi audiat, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Mai mulți polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt îl caută pe tâlharul fugar.

Conducerea IPJ Olt a dispus verificări interne pentru a se stabili cum a reuşit suspectul să fugă, dar și modul în care au acţionat poliţiştii care trebuiau să îl supravegheze.

Poliția a fost sesizată despre jaf în jurul orei 07.30. Surse din cadrul anchetei spun că atacatorul a amenințat-o pe casieră cu o sticlă spartă și ar fi reușit să fure 9.000 de lei.

Citeşte şi:

Suspiciuni în cazul Caracal. Procurorii se întreabă de ce polițistul Constantin Pistol nu le-a spus că a vorbit de pe un telefon privat cu Alexandra

Un expert în lucrul cu fosfura de aluminiu dezvăluie adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara. ”Gazul ăsta distruge și echipamentele de protecție!”

Interviu cu omul care a scos în stradă un sfert de milion de cehi, la 30 de ani după comunism: ”Lupta pentru democrație nu se termină niciodată”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente