Mergi direct la conținut »
Jeff Bezos nu mai este cel mai bogat om. A pierdut poziția în clasament după doar câteva ore
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Jeff Bezos nu mai este cel mai bogat om. A pierdut poziția în clasament după doar câteva ore

Jeff Bezos nu mai este cel mai bogat om. A pierdut poziția în clasament după doar câteva ore

Jeff Bezos a fost cel mai bogat om din lume pentru doar câteva ore. Directorul general și fondatorul Amazon a scăzut din nou pe al doilea loc al clasamentului celor mai bogați oameni din lume, după ce acțiunile companiei sale s-au depreciat, relatează Time.com.

Acţiunile Amazon au scăzut cu aproximativ 3% după ce grupul a anunţat rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului. Astfel, averea lui Jeff Bezos a scăzut de la 90,9 miliarde de de dolari la 89,8 miliarde de dolari. Această schimbare l-a dus din nou pe Bill Gates în fruntea clasamentului celor mai bogați oamani din lume, căci avearea acestuia se ridică la 90,8 miliarde de dolari.

Acţiunile companiei Amazon au ajuns la un nivel record joi dimineață, dar s-au depreciat după ce a fost venitul net în valoare de de 197 de milioane de dolari – o scădere cu 77% faţă de venitul de 857 de milioane de dolari din al doilea trimestru al anului trecut.

Jeff Bezos este al şaselea nume care ajunge pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume în ultimii 30 de ani, clasament care a fost condus în ultimii patru ani de către Bill Gates, fondatorul Microsoft.


Citește și: Șoc într-un avion de pasageri! ”Căpitanul Mihai Mărgineanu vă urează un zbor plăcut!”


Close
Închide
  Close