MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 11:45

PUBLICITATE: Kidland, noua marcă proprie de jucării Kaufland

Distribuie

Pe lângă jucăriile Kidland aflate în promoție, ajutoarele lui Moș Nicolae pot găsi - miercuri, 5 decembrie, reduceri de până la 50%  la sute de articole din categoria jucării, în toate magazinele Kaufland.

Noua gamă Kidland oferă idei de joacă noi și cuprinde jucării din cele mai diverse categorii, pentru toate vârstele: magazin de jucărie din lemn, casă de marcat, cărucior colorat de cumpărături, construcții din lemn (fermă, castel sau casă pentru păpuși), cort pentru copii, trusă de doctor, jocuri educative, puzzle-uri 3D, seturi de bucătărie (mixer din lemn, fructe, legume etc), biciclete fără pedale, pistă de curse, mașină de transport, tractor cu remorcă, mașină de pompieri, trenuleț și instrumente muzicale. Pentru cei îndrăgostiți de jucăriile moi de pluș, gama oferă cele mai simpatice animăluțe, de dimensiuni mari și mici: căluț cu sunete, elefant, dinozaur, ursuleț panda etc.

Jucăriile din noua gamă Kidland stimulează creativitatea și dezvoltă gândirea celor mici. Prin concept, prin selecția culorilor, formelor și materialelor, jucăriile contribuie la dezvoltarea motricității, a percepției și trezesc curiozitatea copiilor.

Marca Kidland pune accent pe siguranță și calitate verificată, oferind modele variate, la prețuri avantajoase. În această perioadă, jucăriile se găsesc la prețuri promoționale în magazinele Kaufland. Pe lângă articolele tematice sezoniere, gama va fi disponibilă cu un sortiment constant în magazinele Kaufland  începând cu jumătatea anului 2019.

Comentarii