Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis critică politica Guvernului PSD, axată pe consum. „Suntem într-o situaţie care trebuie tratată cu foarte multă atenţie”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Klaus Iohannis critică politica Guvernului PSD, axată pe consum. „Suntem într-o situaţie care trebuie tratată cu foarte multă atenţie”

Klaus Iohannis a declarat, marți, că politica Guvernului PSD a fost una axată pe consum. Președintele a adăugat că, împreună cu Executivul condus de Ludovic Orban, se va implica pentru a face corecțiile necesare.

De Răzvan Mihalașcu, Dumitru Angelescu (foto),

Șeful statului a făcut aceste declarații în cadrul dezbaterii organizate marți la Biblioteca Centrală Universitară (BCU).

Acum suntem într-o situaţie care trebuie tratată cu foarte multă atenţie şi acest lucru îl vom face. Politica economică a Guvernului care a plecat a fost axată pe consum, o politică care a pus un accent prea mare pe consum.

Klaus Iohannis, președintele României:

Întrebat de jurnalista Cristina Șincai ce garanții le oferă românilor că o vor duce mai bine, având în vedere că unele instituții financiare evocă posibilitatea unei crize, Klaus Iohannis a precizat că se va implica, împreună cu Guvernul PNL „pentru a face corecţiile necesare şi a trece într-o zonă de creştere sustenabilă.

Cum s-a desfășurat dezbaterea lui Klaus Iohannis de la Biblioteca Centrală Universitară.

Close
Închide
  Close