MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

VIDEO | Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook, pentru participarea la referendum: „Nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru!”

Distribuie

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina de Facebook un clip video în care îndeamnă românii să voteze, pe 26 mai, la referendumul pentru Justiţie.

Dragi români, cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat ‘Da’ pentru România europeană, ‘Da’ pentru România pe care o iubim, ţara oamenilor cinstiţi şi integri în care nimeni nu este mai presus de lege. Votaţi ‘Da’ la referendum şi nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru! Românii votează pentru că românii contează„, afirmă şeful statului, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Mesajul preşedintelui este ilustrat cu imagini de la Summitul de la Sibiu, mitingurile PNL, dar şi de la protestele antiguvernamentale.

Şeful statului a participat la mai multe acţiuni electorale, alături de PNL, în care a făcut campanie pentru referendumul consultativ pe care l-a iniţiat.

Citește mai multe despre Klaus Iohannis pe Libertatea.

Comentarii