MENIU CAUTĂ
19 Noi. 2014 14:04 , de Simona Josan

Klaus Iohannis, SURPRIZA pe care le-o REZERVĂ ROMÂNILOR! Vor afla totul, în curând!

Distribuie

Cei care sunt curioși să afle mai multe despre noul președinte al țării, încă o necunoscută pentru majoritatea românilor, o pot face parcurgând autobiografia alesului poporului, 'Pas cu pas', care va avea lansarea miercuri după-amiază.
În cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis vorbește despre culisele politicii, dar și despre întâmplări din viața lui, care sunt mai puțin cunoscute în viața publică. Cartea „Pas cu pas”, prezintă momente din copilărie, adolescență, vorbește despre sora, soția sa, despre studenția la Cluj și despre cariera în învățământ.
„Am adunat în această carte momente din viața publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru președinție. Am inclus în ea și lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozității celorlalți. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am prețuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar și prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de 14 ani. (…) A venit timpul ca valorile performanței să fie puse în acțiune tocmai pentru ca aspirațiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârșit, în realități palpabile: stabilitate economică, bunăstare și certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie”, mărturisește Klaus Iohannis.
 

Citește mai multe despre Alegeri prezidențiale pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii