MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2015 21:45

Lăcrămioara Pop și Ciprian Calciu, morți în atacurile din Paris, aveau planuri mari! «Voiau să vină în țară și să îşi facă o casă»

Distribuie

În satul natal al Lăcrămioarei, Coaş, este doliu. Sătenii nu se pot opri din plâns şi nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Femeia avea o fetiţă dintr-o căsnicie anterioară şi plecase la muncă în Franţa pentru a-i oferi micuţei tot ce îşi doreşte.
Acolo l-a cunoscut pe tulceanul Ionuţ şi între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că nu erau căsătoriţi legal, cei doi locuiau împreună de câţiva ani şi aveau un băieţel, în vârstă de un an şi jumătate.
Potrivit actualmm.ro, în urmă câteva luni, Lăcrămioara a hotărât să îşi aducă la Paris şi fetiţa din prima căsătorie, dar şi pe mama ei, ca să o ajute să aibă grijă de copii, iar ea să poată să mergă la serviciu.

Înmormântaţi în Franţa

Însă, în seara zilei de 13 noiembrie, Lăcrămioara şi Ionuţ erau pe o terasă la aniversarea unui prieten şi au pierit ciuruiţi de gloanţele unor terorişti.
”Toate surorile ei sunt plecate, una în Austria, una în Italia şi mai are un frate şi el e plecat tot cu ele. Mama ei a plecat la ea ca să îngrijească de copii ca Lăcri să poată să meargă la serviciu să câştige bani. Voiau să vină în ţară şi să îşi facă o casă aici la Coaş. Era o fată tare bună, frumoasă şi isteaţă”, a povestit Aurica Dărăban, naşa femeii.
”Tineri amândoi. Doi copii. E îngrozitor. Amândoi munceau acolo de câţiva ani. O fetiţă de 11 ani a fost crescută de mama ei. Acum s-a hotărât să o ducă şi pe ea să îi fie mai bine, le-au dus de câteva luni pe fetiţă şi pe mama ei să o ajute cu copiii. Groaznic. Nu erau căsătoriţi legal, dar stăteau împreună de câţiva ani. Aveau un băieţel de un an şi jumătate. Acolo s-au cunoscut, că ea era plecată de câţiva ani. Au avut tot ce le trebuie acolo. Acum vorbeam cu sora ei, sunt dărâmaţi, necăjiţi, vă daţi seama ce şoc”, a spus şi Viorica Pop, mătuşă tinerei.
Pe de altă parte, şi în Tulcea oamenii au fost şocaţi de vestea tristă. Toţi prietenii lui Ciprian s-au strâns ieri la biserică, unde s-a ţinut o slujbă în memoria acestuia, iar potrivit primarului tulcean, părinţii lui Ciprian ar dori ca amândoi să fie înmormântaţi în Franţa, dar urmează să primească informaţii oficiale zilele următoare.

Comentarii