MENIU CAUTĂ
03 Mar. 2017 15:35

Licitații Imobiliare.ro: Vilă cu teren lângă București, la preț de 2 camere!

Distribuie

 Ți-ai dori să te muți la casă, dar simți că o asemenea achiziție ar fi peste puterile tale financiare? Recomandarea Imobiliare.ro este să iei în calcul și ofertele de executări silite – aici se poate ascunde soluția potrivită pentru tine!

Un asemenea exemplu este dat de o vilă din județul Ilfov, orașul Pantelimon, scoasă la licitație cu un preț de pornire de 53.988 de euro. Casa este structurată pe parter, etaj și pod și are aproape 124 de metri pătrați construiți. Raportând valoarea totală de achiziție la suprafața disponibilă, rezultă un preț extrem de atractiv, respectiv circa 435 de euro pe metru pătrat – valoare foarte apropiată, probabil, de costul de construcție a casei.

Click pentru a vedea oferta în detaliu!

Este interesant însă că această valoare, și-așa destul de scăzută, nu ar lua în calcul și valoarea terenului inclus în proprietate, de aproximativ 515 metri pătrați. Având în vedere suprafața și apropierea de București, și acesta reprezintă un activ destul de valoros. Nu în ultimul rând, vila dispune și de un garaj. Important de menționat este că, potrivit anunțului de vânzare, niciuna dintre cele două construcții nu este intabulată.

Vrei să fii la curent cu noile licitații? Vizitează Platforma de Executări Silite de pe Imobiliare.ro!

Pentru a participa la o licitație, informează-te din timp cu privire la data și locul de desfășurare a acesteia, fie la sediul executorului, fie la cel al băncii organizatoare. Toți potențialii cumpărători participanți trebuie să dispună de echivalentul a 10% din prețul de pornire pentru imobilul dorit – sumă care se recuperează apoi integral de către cei care nu câștigă licitația. Câștigătorul, pe de altă parte, are la dispoziție un termen de 30 de zile pentru a vira creditorului întreaga sumă datorată (prețul final de achiziție).

 

 

Comentarii