Mergi direct la conținut »
Liderul PSD Vaslui confirmă mitingul din 9 iunie: ”Va fi împotriva lui Iohannis”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Liderul PSD Vaslui confirmă mitingul din 9 iunie: ”Va fi îndreptat împotriva lui Iohannis, opoziției și cozilor de topor care s-au autoevacuat din PSD”

De Theodor Istrate, . Ultimul update Joi, 07 iunie 2018, 08:40

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a confirmat, pentru Libertatea, mitingul social-democraților din 9 iunie de la București, unde vor fi aduși membri și simpatizanți din întreaga țară, însă fără a fi impus de la ”centru” vreun număr anume de participanți pe fiecare județ. Liderul social-democraților vasluieni susține că manifestația din Capitală este, pe lângă susținerea actualului guvern, îndreptată împotriva președintelui țării, a opoziției și a ”cozilor de topor care s-au autoevacuat din PSD”, făcând referire la Victor Ponta și la cei care l-au urmat în noua sa formațiune.

Ad placeholder

PSD va avea mare miting la București, pe 9 iunie, lucru confirmat de către Dumitru Buzatu, una dintre vocile importante ale partidului. Liderul social-democraților vasluieni susține că manifestația din Capitală are două scopuri principale: de susținere a actualului guvern și de a protesta împotriva președintelui Klaus Iohannis, opoziției și disidenților care s-au ”autoevacuat” din partid.

”Mitingul este îndreptat împotriva manierei abuzive de a determina căderea Guvernului prin diverse combinații ale președintelui Iohannis, ale opoziției și ale cozilor de topor care s-au autoevacuat din PSD pentru că au observat că nu există o perspectivă apropiată de a fi numiți șefi. Totodată, este o acțiune de sprijinire a guvernului pentru a pune în aplicare programul de guvernare. Oamenii nu așteaptă să fie distruse majoritățile parlamentare, ci își doresc o evoluție pozitivă a veniturilor lor, a economiei, a cadrului democratic”, a declarat, duminică, pentru Libertatea președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democraților vasluieni susține că mitingul de la București este ”forțat” și de către susținătorii PSD: ”Motivația acestui eveniment este determinată și de o dorință a multor oameni de a participa la un asemenea miting. Eu sunt întrebat zilnic de ce nu mișcăm lucrurile mai repede”.

În ceea ce privește numărul de participanți, Buzatu nu a putut spune câți vor fi prezenți la mitingul de la București, în condițiile în care nu s-ar fi impus filialelor din teritoriu o anumită cifră: ”Nu există o cifră stabilită. Fiecare își evaluează capacitățile. De exemplu, din județul Vaslui, vom putea duce, în condiții de deplină siguranță, aproximativ 2.500-3.000 de participanți”.

PSD organizează un miting pentru susţinerea Guvernului. Liderii PSD au stabilit ca manifestaţia să aibă loc pe 9 iunie, adică într-o săptămână. Surse din PSD au precizat pentru Libertatea că la miting ar urma să vină 60.000 de persoane, iar protestul să fie organizat atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară.

Ad placeholder

Citește și: INFOGRAFIE | Unde sunt investiţi banii din Pilonul II de pensii: Primăria Capitalei, Ministerul Finanţelor, Romgaz şi Volkswagen, printre beneficiarii contribuţiilor

Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
PARTENERI - GSP.RO
Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
PARTENERI - PLAYTECH.RO
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
HOROSCOP
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close