MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 16:31 , de Valentina Postelnicu

Dragnea, atac la Codrin Ștefănescu: „Vorbește cam mult față de poziția pe care o are în partid”

Distribuie

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri că secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu "vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid".

„Domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău”, a afirmat Dragnea înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, la sediul partidului.

Cu toate acestea, Dragnea a negat o posibilă sancţionare a secretarului general adjunct al PSD pentru declaraţiile sale publice.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut luni un apel către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a lua măsuri urgente, în urma dezvăluirilor „incredibile” făcute duminică seara de fostul deputat Vlad Cosma, afirmând că acestea dovedesc faptul că „sistemul este foarte bolnav”.

'Eu spun aşa: domnul Tudorel, care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară, că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami', a spus acesta.

Citește și: Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, la interviurile Libertatea Live. „România nu-şi dorește o Europă cu mai multe viteze'

Loading...
Comentarii