MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Liviu Dragnea, huiduit la plecare de la sediul PSD. „Am avut si zile mai bune” / VIDEO

Distribuie

Liviu Dragnea a fost huiduit după ce a plecat de la sediul PSD duminică seara, la o oră după închiderea urnelor. Președintele PSD a precizat că pleacă să se întâlnească cu Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, alături de care formează coaliția guvernamentală.

Liderul social-democrat a plecat după ora 22, împreună cu Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD. La ieșire din sediul partidului, Dragnea a spus că se duce să se întâlnească cu Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Președintele PSD a mai spus că ședința CEx, în care să se discute analiza rezultatului alegerilor, va avea loc săptămâna aceasta.

Întrebat dacă a fost un vot împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD a dat exemplul rezultatelor din Franța unde Emmanuel Macron a pierdut alegerile europarlamentare.

„Am avut si zile mai bune (…) Înțeleg că nu mai e legitimitate, dar am văzut că și în Franța Emmanuel Macron a pierdut alegerile și își dă demisia din funcția de președinte?”, a spus Dragnea.

În momentul în care s-a îndreptat spre mașină, Liviu Dragnea a fost huiduit mai de multe persoane care îl așteptau în fața sediului PSD.

Tot duminică seara, după închiderea urnelor, Liviu Dragnea a anunţat că partidul a mai trecut prin asemenea perioade grele, şi i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să nu îşi depună mandatul de premier.


Citește și:

„Au omorât oameni cu bună știință”! Cazul pacientei care s-a internat pentru o operație banală și a murit de pneumonie cauzată de Acinetobacter!


 

Citește mai multe despre Liviu Dragnea, Alegeri europarlamentare și PSD pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii