Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, huiduit la plecare de la sediul PSD. „Am avut si zile mai bune” / VIDEO
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, huiduit la plecare de la sediul PSD. „Am avut si zile mai bune” / VIDEO

Liviu Dragnea, huiduit la plecare de la sediul PSD. „Am avut si zile mai bune” / VIDEO

Liviu Dragnea a fost huiduit după ce a plecat de la sediul PSD duminică seara, la o oră după închiderea urnelor. Președintele PSD a precizat că pleacă să se întâlnească cu Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, alături de care formează coaliția guvernamentală.

De Răzvan Mihalașcu,

Liderul social-democrat a plecat după ora 22, împreună cu Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD. La ieșire din sediul partidului, Dragnea a spus că se duce să se întâlnească cu Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Președintele PSD a mai spus că ședința CEx, în care să se discute analiza rezultatului alegerilor, va avea loc săptămâna aceasta.

Întrebat dacă a fost un vot împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD a dat exemplul rezultatelor din Franța unde Emmanuel Macron a pierdut alegerile europarlamentare.

„Am avut si zile mai bune (…) Înțeleg că nu mai e legitimitate, dar am văzut că și în Franța Emmanuel Macron a pierdut alegerile și își dă demisia din funcția de președinte?”, a spus Dragnea.

În momentul în care s-a îndreptat spre mașină, Liviu Dragnea a fost huiduit mai de multe persoane care îl așteptau în fața sediului PSD.

Tot duminică seara, după închiderea urnelor, Liviu Dragnea a anunţat că partidul a mai trecut prin asemenea perioade grele, şi i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să nu îşi depună mandatul de premier.


Citește și:

„Au omorât oameni cu bună știință”! Cazul pacientei care s-a internat pentru o operație banală și a murit de pneumonie cauzată de Acinetobacter!


 

Close
Închide
  Close