Afaceristul care s-a stins din viață în luna august, le-a lăsat prin testament celor 80 de locuitori ai satului spaniol în care s-a născut câte 2.500.000 de dolari de fiecare, potrivit Daily Mail.

Fernandez s-a născut în Cerezales del Condado în 1917 și a fost cel de-al 11-lea copil din cei 13 ai familiei lui. El a trăit în sărăcie și a emigrat în Mexico, în 1949, când avea vârsta de 32 de ani, iar acolo a pus bazele companiei Grupo Modelo, companie ce este renumită pentru fabricarea berii Corona, pe care Antonino a făcut-o celebră.

În luna august, Fernandez a murit la vârsta de 99 de ani, iar în testamentul său și-a scris o dorință care i-a uimit pe mulți. El le-a lăsat locuitorilor micuțului sat din Spania suma totală de 210 milioane de dolari. Drept urmare, fiecare din cele 80 de suflete care trăiesc în prezent în Cerezales del Condado va primi aproximativ 2.500.000 de dolari. Corona cea mai populară bere mexicană, exportată în toată lumea, având vânzări anuale de 693 de milioane de dolari.

Antonino Fernández, care a fost implicat activ în evenimente caritabile în timpul vieții,  nu a uitat niciodată  de unde a plecat și în ce sărăcie a trăit în acest sat, unde la vârsta de 14 ani a fost nevoit să renunțe la studii pentru că părinții lui nu-și permiteau să-l țină în școală și a vrut astfel să le facă locuitorilor din acest sat o bucurie.

 

„Nu am avut niciodată bani înainte. Nu știu ce ne-am fi făcut fără Antonino”, a declarat Maximino Sanchez, bărbatul care deține singurul bar din sat și care susține că ei abia își duceau traiul de pe o zi pe alta.

 

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente