Mergi direct la conținut »
Loteria bonurilor fiscale. Astăzi are loc extragerea specială de Paște a loteriei bonurilor fiscale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Loteria bonurilor fiscale. Astăzi are loc extragerea specială de Paște a loteriei bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale. Luni, 2 mai, are loc extragerea specială de Paște la loteria bonurilor fiscale. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1 milion de lei.

La loteria bonurilor fiscale de astăzi sunt valabile bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, arată un comunicat al Ministerului de Finanțe.

Regulile pentru această ediției a loteriei bonurilor fiscale sunt aceleași.  Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc luni, 2 mai 2016, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

Extragerea de la loteria bonurilor fiscale va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.45.

Rezultatele extragerii de la loteria bonurilor fiscale. vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Close
Închide
  Close